FIGYELEM!!!
NyitólapPolgár Info portálok helye országszerteHelyi, országos hírekBelépésRegisztrációFórum
 
Bemutatkozás
· A Polgár Info
· Országos lista
· Partnereink
· Média partnereink
· Támogatóink
· Kapcsolat, Impresszum
· Jelentkezés
· Hirdetési ajánlat
· Civil kezdeményezések

 
Hírek
 · Civil kurázsi
 · Belföld
 · Külföld
 · Kultúra
 · Szabadidő
 · Tudomány
 · Hagyományok
 · Publicisztika
 · Életmód
 · Magazin
 · Természet
 · Krónika

 
Menük
· Főoldal
· Ajánlj minket!
· Flash_Player
· GYIK
· Hírek archívuma
· Hírküldés
· História
· Keresés
· Letöltések
· Magyar termék
· Naplók/Blogok
· Olvasóink web ajánlata
· Országos Polgár Info
· Petíciók
· Radio
· Rovatok
· Sakk
· Statisztikák
· Szavazások
· Személyes üzenetek
· Top 10
· TV
· Visszajelzés

 
Keresés itt 
Közép-Európai Civil Kutató Intézet
 

 
Hírfal
 

 
Magyar Közéleti Szemle hírei
A webhely tartalom szolgáltatása jelenleg nem működik.
A petíció részletei

Szolidaritási felhívás lelki csatlakozásra, az éhségsztrájkoló jezsuita Atyák és 12 társuk mellett!
Petíció kezdeményezoje: polgarinfo, Eddigi aláírók száma: 495
Amikor egy törvény megszavazása ilyen hősies tettre sarkal embereket, az nem más, mint a Nemzet végső segélykiáltása. Ébredj Magyar! Mert a Nemzet Ők maguk és Mi mindahányan, akiket sújt ez a törvény. Nem csak a testtől vette el, ami a testé, hanem megalázta az igazságba vetett hitünket, és földbe taposta azt a kevés reményt, ami még volt a demokrácia egyre zsugorodó oltárán.


A felhívás célja egyrészt az, hogy megértse Ön, kedves olvasó, hogy az éhségsztrájkolók szó szerint az életüket teszik kockára, mert a test ellenreakciója veszélyes folyamatokat indít útjára. Kérjük tehát, ha Önnek elkerülte volna a figyelmét az Atyák felhívása, szolidaritását és egyetértését jelezze egy levelezőlappal, amit a következő címre kell küldeni:
1085 Budapest Mária u.25. Jezsuita Rendház illetve Hofher József SJ Kispest Jézus Szíve plébánia, 1196 Budapest Áchim András u. 78.

De akik ezt megerősíteni szeretnék, kérjük, a Polgár Info oldalán a Petíciók menüben (http://www.polgarinfo.hu/modules.php?name=ePetitions&op=more_info&ePetitionId=4) csatlakozzanak a felhíváshoz, így is kifejezve szolidaritásukat az éhségsztrájkolókkal. Mi azt továbbítjuk minden egyes a törvényt megszavazó képviselőnek, mintegy emlékeztetőül gyalázatos tettére, valamint a közjogi méltóságok részére kis hazánkban, a Kárpát-medencében, az Európai Unió felé és a tengerentúli magyarság részére.


A felhívás másik része messzebbre mutató! Az Orbán Viktor által 2002-ben életre hívott, de azóta lassan elsorvadó Polgári körök, csatlakozzanak hírportálunk közösségéhez. A helyben működő körök, mint az „életfa” gyökerei egy törzsben egyesülve, egy erőként tiltakozhatnak a politikusok választási ígéreteit semmibe vevő cselekedete ellen. Egységben az erő barátaim, most talán visszafordíthatjuk azt a folyamatot, ami a „módszerváltás” óta jellemzi a Magyarnak nevezett politikai életet. Mert milyen politikusok azok, akik kifele és befele hajbókolva, a „jattot” bezsebelve elfeledkeznek a polgárokról, az emberekről, szavazóikról, azokról, akik kegyelméből élnek, még pedig jól élnek. Legyen világos minden pártnak jobb és baloldalon, ebből elég volt! Legyen figyelmeztető Sólyom Lászlónak is, hogy a törvények betartása senkit nem mentesít egy ennél nagyobb hatalom, a jó erkölcs hatalma alól. Ha a köztársasági elnök úr, mint a demokrácia legfőbb őre, nem cselekszik, akkor előbb vagy utóbb de az elégedetlenség visszafordíthatatlan eseményekre vezet.
Gondolkodj el, tehát Magyar testvérem ma nincs fontosabb, mint a köz, a polgár akaratának érvényesítése. A népszavazás nemes eszköz, de láthatjuk eredménytelenségét, mert politikai gazemberek időhúzással teljesen leócsítják ezt a valóban nemes eszmét.
Tiltakozzunk és aggódjunk együtt a 14 embertársunk, Magyar testvérünk sorsáért, és kezdjük újra a polgári ellenállás szervezését, mint megújult, immáron pártoktól független egyesülések. Most, karácsony első napján, amikor ezeket a sorokat írom, bízom abban, hogy mához egy évre már erkölcs, erő és egyetértés uralkodik e Hazában.

Isten áld meg a Magyart!

Cságoly Péterfia Béla

Polgár Info

auto insurance comparison cheap auto insurance quotes online auto insurance quotes [url=https://autoinsurancequotescomparison.us.com]compare multiple auto insurance quotes[/url]
Megjegyzés módosítása

Megnézem az eddigi aláírókatMegnézem az eddigi aláírókat
 
 
Opciók

 Nyomtatási kép Nyomtatási kép

 Elküldi egy ismerosének Elküldi egy ismerosénekRSS 2.0 NewsRSS 2.0 ForumsRSS 2.0 DownloadsRSS 2.0 Links
websas.hu

Az oldalon található cikkek szabadon felhasználhatók a forrás megjelölésével és a hivatkozott link csatolásával © 2007 Polgár Info.Wolf Studio