FIGYELEM!!!
NyitólapPolgár Info portálok helye országszerteHelyi, országos hírekBelépésRegisztrációFórum
 
Bemutatkozás
· A Polgár Info
· Országos lista
· Partnereink
· Média partnereink
· Támogatóink
· Kapcsolat, Impresszum
· Jelentkezés
· Hirdetési ajánlat
· Civil kezdeményezések

 
Hírek
 · Civil kurázsi
 · Belföld
 · Külföld
 · Kultúra
 · Szabadidő
 · Tudomány
 · Hagyományok
 · Publicisztika
 · Életmód
 · Magazin
 · Természet
 · Krónika

 
Menük
· Főoldal
· Ajánlj minket!
· Flash_Player
· GYIK
· Hírek archívuma
· Hírküldés
· História
· Keresés
· Letöltések
· Magyar termék
· Naplók/Blogok
· Olvasóink web ajánlata
· Országos Polgár Info
· Petíciók
· Radio
· Rovatok
· Sakk
· Statisztikák
· Szavazások
· Személyes üzenetek
· Top 10
· TV
· Visszajelzés

 
Keresés itt 
Közép-Európai Civil Kutató Intézet
 

 
Hírfal
 

 
Magyar Közéleti Szemle hírei
A webhely tartalom szolgáltatása jelenleg nem működik.
 
Szõnyi Bartalos Mária: GYURCSÁNY FERENC, MINT INMORÁLIS ILLUZIONISTA!
Publicisztika
Nem véletlenül jelentette ki az országunkat rossz irányba terelő Gyurcsány Ferenc, hogy a baloldal legnagyobb ellensége: A MORÁL! Előbb is felismerhette volna már. Persze, a felismerés csak a kezdet a mgértés felé vezető úthoz. Ugyanis kétségbe vonom, hogy megértené a MORÁL lényegét. Pedig nagyon itt lenne az ideje, hogy megértse. Onnan fogjuk megtudni, hogy Ferenc megértette a MORÁL lényegét, hogy amint megértette, azonnal lemond miniszterelnöki beosztásáról és megtér. Megtér és hívő lesz, mert rájön, hogy ő csak a nép szolgája és beosztottja, de semmi egyéb.


Aztán szerényen háttérbe vonul és Isten bocsánatáért esedezik az eddigi rossz szolgálata miatt. Ugyanis, ha Ferenc megérti a MORÁL lényegét, akkor rájön, hogy illuzionistaként hülyítette eddig az MSZP tagjait minden szavával úgy, mint a tizennyolcadiknak nevezett születésnappal is.

Sajnálom!

A morál bennem és mindenkiben sejtszinten működik. Ezért bátorkodom felvilágosítani Gyurcsány Ferencet és az MSZP összes tagját, hogy szüleinket, nagyszüleinket nem tagadhatjuk meg, gyökereinket nem vághatjuk el, mert abba bizony „beledöglünk”!

Látták? Megfigyelték? Ferenc édesanyja is jelen volt az ominózus születésnapon! No, meg azok az emberek, akikből „táplálkozik” miniszterelnökként Ferenc a még élő, és volt MSZMP tagjai, akik nem mások, mint még a mai kormányban élő GYÖKEREK Ferenc és az MSZP számára. Ez, annak bizonyítéka, hogy a MORÁL mindenütt jelen van és megmutatja számunkra kézzel megfoghatatlan rejtekét, a helyes utat, az igazságot; ha szimbolikusan, akkor is. Csak észre kell venni! A MORÁL bizonyítéka, szükségessége és jelenléte FERENC által – a tizennyolcadiknak nevezett szülinapon - arcul lett vágva, oda lett a MORÁLNAK rendesen csapva. Ugyanis az MSZMP, mint gyökere, mint kiindulási pontja, mint alapjából és építményéből – 18 évvel ezelőtt - fekélyszerűen kifakadó MSZP, teljesen INMORÁLISSÁ varázsolva Ferenc szövegétől: ujjongott, és boldog volt, hogy csak tizennyolc éves!


Tetten értük most – a szimbolikusan is jelen levő MORÁL szempontjából – Gyurcsány Ferenc INMORALITÁSÁT, ami meghatározza a miniszterelnöki pozíciójában az élet-és világszemléletét, de az életének minden területére kihat. Hacsak az övére hatna ki, akkor az ember akár szemet is hunyhatna fölötte! Az egész országunkra, de még az Európai Únióra és a tengeren túlra is kihat ez, az INMORÁLIS szemlélete, amely illuzórikus varázslatként beborította arculcsapva országunkat, magyarságunkat, köztársaságunkat, alkotmányunkat, Szent Koronánkat. Mára odajutottunk, hogy megtapasztaljuk egy illuzionista senkiházi világrombolását. Mert az illuzióinak is odacsap, mint tükörbe belevág, és szilánkokra töri saját tükrét is, ami nem más, mint az INMORALITÁS „görbetükre”. Nos, így teszi tönkre segédeivel az MSZP-t, mint pártot is, jól láthatóan a leépülés fázisait mára. Mégis, mint illuzionista, képes hályoggal beborítani saját tagságának szemeit. Amikor majd a hályog kezd elmúlni, leomlik a szemekről, mint egy díszlet, akkor jönnek rá az MSZP tagjai, hogy nincs, nem is volt ez a párt, csak az illúziójuk táplálta, mert egy egészen más, vadkommunista elméletet szolgáltak az ILLÚZIÓJUKKAL úgy, hogy észre sem vették. Ennek a felismerésnek lesz a következménye a KATARZIS, amitől nem menekülhet meg senki és semmi ebben a viágban, akibe vagy amibe szorult még egy kis MORÁLIS érzék.


Az ember morális érzékkel született. Sem prédikációval, sem szónoklatokkal ezt az érzékét nem tudja senki teljesen kiölni belőle. Ezért következik be minden egyes ember esetében külön-külön a megvilágosodás pillanata, ami nem más, mint felismerése annak az igazságnak, amit arculcsap napjainkban Gyurcsány Ferenc, a jelenlegi kormány, és az egész országgyűlés a tetteivel, vagy nem-tetteivel.


Mivel 56 éves elmúltam, ki merem jelenteni, hogy gyökereimet soha nem tagadtam meg. Árpád és gyökereinek morálitását hordozva sejtjeimben, tudatában vagyok annak a felelősségnek, ami egyben a magyarság megmaradásának alapja: Nem tagadom meg gyökereimet, bármilyen hosszúak vagy vékonyak; őseim bármit tettek vagy nem tettek, bármit hoznak bennem felszinre a múltból, azt vállalom, mert én ők vagyok, és ők engem táplálnak még most is gyökereikből testileg, lelkileg, szellemileg. Ez a láthatatlan köldökzsinór időtlenül az univerzumig ér és nem tehetek az univerzum ellen, nem tehetek a KOZMIKUS MORÁL ellen, mert az visszaüt jelen életemre és helyes irányba terel.


S ha most egy MSZP tag azt mondja nekem, hogy nekem is van időszámításom, mert éppen az imént írtam le, hogy 56 éves vagyok, az MSZP pedig 18 éves, akkor javaslom számára, hogy olvassa el még egyszer az előző bekezdést és próbálja meg értelmezni. Ha nem sikerül, akkor van még mit pótolni az ismeretszerzés területén. Ugyanis ebben, a mai időszámításban, jelenleg vagyok 56 éves, amely időszámítás is illúzió csupán, mert az időt, az órát felülírják a természet, az univerzum és a kozmikum törvényei: IDŐTLENÜL.(Ha úgy jobban érthető, akkor azt mondom: a sejtszintű emlékezetet tekintve „időszámításnak”!) Ezért ragaszkodik mindenki a gyökereihez. Ezért keresi mindenki a rokonságát. Egy árva, vagy elvált szülők gyermeke ezért keresi meg apját vagy anyját, vagy azok sírját. Azért, mert ebben az életében legalább egyszer felszinre tör benne az a sejtszintű késztető érzés, emlékezés, hogy az őseit nem tagadhatja meg és tudni fontos róluk. A sejtszintű emlékezet ösztönöz arra minden embert, hogy útra keljen és felkutassa közeli vagy távoli őseit, rokonait. A sejtszintű emlékezet táplálja a honvágy olykor leküzdhetetlennek tűnő, fájdalmas érzését, és készteti arra a hazájától elszakadt embert, hogy visszatérjen gyökereihez; oda, ahol született. Ezt a sejtszintű emlékezetet csúfolja meg akkor Gyurcsány Ferenc, amikor ki akarja iktatni az MSZP tagok emlékezetéből a nem 18 éves múltját a közeli – ráadásul még kézzel fogható, élő, kormányzásban vele együttműködő - gyökereit: a volt MSZMP tagjait. Ugyanis érzékelhetően, láthatóan még mindig belőlük „táplálkoznak” a fiatal MSZP tagjai. Ráadásul, ha nem lenne a volt MSZMP-ben is befolyással bíró Lendvai Ildikó a mai miniszterelnök biztos háttere, akkor már régen nem lenne porondon Gyurcsány Ferenc!


A sejtszintű emlékezet minden szervezetre vonatkozik. A sejtszintű „időszámítás” nem azonos az ember által alkotott időszámítással. A sejtszintű időszámításban nem lehet elcsalni közel háromszáz évet, de ha jobban érthető így, akkor egyetlen „sejtmásodpercet” sem. A csalás, lopás, hazudás űrt teremt az emberi időszámításban is, ami azért derül ki, mert ez az űr beleütközik a sejtszintű emlékezetbe. Ezért aztán, elöbb-utóbb kiderül, nyilvánvalóvá válik a sejtszinten bennünk levő lelki és szellemi MORÁL tükrében: a hazugság, de még annak a szándéka is. Mint például annak elhallgatása, hogy kiállítást szerveznek Budapesten tankokból és egyéb haditechnikai eszközökböl és már hónapok óta csak szivárognak a tankok az utakon Budapest felé. Jelenlegi politikai és társadalmi helyzetben még ennek a kiállításnak a szándéka is INMORÁLIS; de ahogyan megvalósítják, azt MORÁLISNAK nem nevezhetjük. Miért? Azért, mert nem tájékoztatták az embereket több hónapon keresztül, holott tudták, hogy az úton-útfélen látható tankok a megfélemlítés eszközei. A félelemkeltés szándéka miatt INMORÁLISSÁ vált már előre a rendezvény, ami még meg sem valósult. Nos, az ilyen és hasonló – embereket lelki szinten terrorizáló szándékok – teszik alkalmatlaná Gyurcsány Ferencet az ország vezetésére és az ilyen szándékok megnyilvánulásai besározzák – többek között - az MSZP tagjait is.A becstelenség bélyegét nem lehet vízzel lemosni, de hangzatos szónoklatok sem kompenzálják. Amit Gyurcsány Ferenc, vagy bárki más elkövet becstelenséget, gonoszságot, búnt bárki és bármi ellen, azt nem palástolhatja azzal, hogy másra hárítja, mert kiderül. INMORÁLIS! Gyurcsány Ferenc bíztatja az általa már megbecstelenített, hitelüket vesztett MSZP tagokat, ha valaki felrója hazugságaikat, csalásaikat, akkor VÁGJANAK ODA HETYKÉN?

Na! Csak azt próbálják meg! Mégis, mit képzel Gyurcsány Ferenc? Hogy butának nézi az MSZP-ben lévő tagokat, az egy dolog. Az pedig, hogy ezt a fajta HETYKÉN ODAVÁGÁST eltűri-e az emberek többsége ma, Magyarországon, azt majd megtapasztalják, ha kipróbálják a „hetykeségüket”. Gyurcsány Ferenc becstelenségre, INMORALITÁSRA szólította fel az MSZP tagjait akkor, amikor mindannyian érezhetik, hogy ez, nem helyes magatartási forma. Ugyanis húzzák be fülüket, farkukat és szégyelljék magukat azért, hogy ilyen gátlástalanul és szemérmetlenül, velejéig romlott embert választottak meg miniszterelnöknek! Tessék elgondolkodni azon, hogy hiába van pénze, vagyona; hiába van mondvacsinált hatalma, mert az emberek többsége megveti INMORÁLIS tettei miatt. De egyet elérhet: mint gonosz ember: magával ránt a bűnbeesés útján sokakat.

Minden emberenek először önmagában fontos legyőzni az INMORÁLIS szándékait, szembenézni eddigi INMORÁLIS tetteivel, elismerni azokat ország világ előtt és akkor ráléphet a MORÁL útjára, majd késöbb válhat belőle élet-és világszemléletét elfogadható ember mások számára is.Addig nem! Addig legyőzhető. Gyurcsány Fernc köztudomásúan legyőzhető, s vele együtt megsemmisülhet az MSZP. Ugyanis ma, Gyurcsány Ferenc szájából a „tisztesség, becsület” szavak hiteltelenek az MSZP-re nézve is. Az MSZP, egy immorális illuzionistával, egy szellemében, személyiségében tinikorban megrekedt vezérrel az élen, sosem válhat nagykorúvá.


Komárom-Szőny, 2007. október 7.


Polgár Info


Dátum: 2007. October 08. Monday, 16:35 Szerző: polgarinfo
 
 
Kapcsolódó linkek
· Cikk keresés: Publicisztika
· Írta: polgarinfo


A legolvasottabb cikk ebben a rovatban: Publicisztika:
Gazdasági válság


 
Cikk értékelése
Átlagolt érték: 4.71
Szavazat: 28


Értékeld ezt a cikket:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz 
Beállítások

 Nyomtatható változat  Nyomtatható változat

 Küldd el levélben!  Küldd el levélben!


Minden megjegyzés a szerzők tulajdona. A megjegyzések tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
News ©

RSS 2.0 NewsRSS 2.0 ForumsRSS 2.0 DownloadsRSS 2.0 Links
websas.hu

Az oldalon található cikkek szabadon felhasználhatók a forrás megjelölésével és a hivatkozott link csatolásával © 2007 Polgár Info.Wolf Studio