FIGYELEM!!!
NyitólapPolgár Info portálok helye országszerteHelyi, országos hírekBelépésRegisztrációFórum
 
Bemutatkozás
· A Polgár Info
· Országos lista
· Partnereink
· Média partnereink
· Támogatóink
· Kapcsolat, Impresszum
· Jelentkezés
· Hirdetési ajánlat
· Civil kezdeményezések

 
Hírek
 · Civil kurázsi
 · Belföld
 · Külföld
 · Kultúra
 · Szabadidő
 · Tudomány
 · Hagyományok
 · Publicisztika
 · Életmód
 · Magazin
 · Természet
 · Krónika

 
Menük
· Főoldal
· Ajánlj minket!
· Flash_Player
· GYIK
· Hírek archívuma
· Hírküldés
· História
· Keresés
· Letöltések
· Magyar termék
· Naplók/Blogok
· Olvasóink web ajánlata
· Országos Polgár Info
· Petíciók
· Radio
· Rovatok
· Sakk
· Statisztikák
· Szavazások
· Személyes üzenetek
· Top 10
· TV
· Visszajelzés

 
Keresés itt 
Közép-Európai Civil Kutató Intézet
 

 
Hírfal
 

 
Magyar Közéleti Szemle hírei
A webhely tartalom szolgáltatása jelenleg nem működik.
 
Nyílt levél: Beteg ám a rosseb - Válasz Bayer Zsolt cikkére
Publicisztika
A jól bevált forgatókönyv szerint, ha valamit sokáig sokszor ismételünk, az valóságként realizálódik. Igen előszeretettel alkalmazzák ezt az úgynevezett „önbeteljesítő jóslat” ként emlegetett, valójában szellemi képalkotás által előidézett realizált hipnózist.


Szóval, Bayer Zsolt többször, kihangsúlyozva avval zsarolja meg az olvasót, hogy fogadjon el minden megszorító intézkedést, hisz Magyarország –a mi hazánk és megjegyzem az ő hazája is- beteg. Nem, kedves Bayer Zsolt, Magyarország nem beteg! Magyarországon, mint gazdatesten, sok az élősködő féreg, ezektől természetesen meg kell szabadítani, tisztítani gyönyörű hazánkat.

A magyar ember, kedves Bayer Zsolt, nem fél semmitől, a kihívásokat meg éppenséggel kedveli, hisz bizonyíthatja kivételes rátermettségét. A magyar ember bízik önmagában.
Éljenek bár az országban megszámlálhatatlanul az ügyeskedők, a kiskapun közlekedők és lepseszájú akarnokok, ez az ország a tiszta lelkű és becsületes emberek országa marad. Éljenek itt, bármilyen nemzetiségű emberek, mi segíteni fogunk nekik, megtalálni önmagukat, EMBER-IDENTITÁST gerjesztünk szívükben, de senkitől sem fogadjuk el, hogy a kétségbeesésbe kergessen bennünket, csupán gyengeségének, tehetetlenségének álcázása gyanánt.

A magyar ember senkinek sem akar megfelelni, csak önmagának! De senkivel sem akar együttműködni, aki felsőbbrendűnek, okosabbnak, kiváltságosabbnak képzeli önmagát másoknál és beképzeltségében becsmérli embertársait!

Magyarország megcsonkítva és a háttérhatalmak által megkötözve, látszatra gyengélkedik, de „egy faékkel, egy rozsdás ácskapoccsal és szaros gumicsizmában” is különb a betolakodó globálnyik új arisztokratáktól! Mert a magyar ember másokért él, megveti a haszonleső világot, harmóniára vágyik a mindenséggel és szerencsére békés. Tehát nincs szüksége semmiféle műtétre, ellenben a haszonlesőket ki fogja utálni országából.

Kedves Bayer Zsolt - Magyarország a közös hazánk-, az ellentétek szítása közös ellenségünk erősítése, az oszd meg és uralkodj elv egy elavult blabla, mi sohasem fogunk meghalni, pár száz, vagy ezer évre térdre rogyunk, de mindig eljön a hajnal, a virradat, amikor az ember, ember lehet. Ez a mi küldetésünk.

Az embernek nem pénzre, hanem élelemre, vízre és szeretetre van szüksége és ha embernek nézik, képessé válik bármilyen csodára.
 
Gavallér JánosBayer Zsolt: Beteg ország című cikke a http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/beteg_orszag.html címen olvasható
 
Polgár Info 
Dátum: 2011. May 29. Sunday, 01:05 Szerző: polgarinfo
 
 
Kapcsolódó linkek
· Cikk keresés: Publicisztika
· Írta: polgarinfo


A legolvasottabb cikk ebben a rovatban: Publicisztika:
Gazdasági válság


 
Cikk értékelése
Átlagolt érték: 4.12
Szavazat: 25


Értékeld ezt a cikket:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz 
Beállítások

 Nyomtatható változat  Nyomtatható változat

 Küldd el levélben!  Küldd el levélben!


Minden megjegyzés a szerzők tulajdona. A megjegyzések tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
News ©

RSS 2.0 NewsRSS 2.0 ForumsRSS 2.0 DownloadsRSS 2.0 Links
websas.hu

Az oldalon található cikkek szabadon felhasználhatók a forrás megjelölésével és a hivatkozott link csatolásával © 2007 Polgár Info.Wolf Studio