FIGYELEM!!!
NyitólapPolgár Info portálok helye országszerteHelyi, országos hírekBelépésRegisztrációFórum
 
Bemutatkozás
· A Polgár Info
· Országos lista
· Partnereink
· Média partnereink
· Támogatóink
· Kapcsolat, Impresszum
· Jelentkezés
· Hirdetési ajánlat
· Civil kezdeményezések

 
Hírek
 · Civil kurázsi
 · Belföld
 · Külföld
 · Kultúra
 · Szabadidő
 · Tudomány
 · Hagyományok
 · Publicisztika
 · Életmód
 · Magazin
 · Természet
 · Krónika

 
Menük
· Főoldal
· Ajánlj minket!
· Flash_Player
· GYIK
· Hírek archívuma
· Hírküldés
· História
· Keresés
· Letöltések
· Magyar termék
· Naplók/Blogok
· Olvasóink web ajánlata
· Országos Polgár Info
· Petíciók
· Radio
· Rovatok
· Sakk
· Statisztikák
· Szavazások
· Személyes üzenetek
· Top 10
· TV
· Visszajelzés

 
Keresés itt 
Közép-Európai Civil Kutató Intézet
 

 
Hírfal
 

 
Magyar Közéleti Szemle hírei
A webhely tartalom szolgáltatása jelenleg nem működik.
 
Polgári sarok: Levél Bayer Zsoltnak
Publicisztika
Nem tisztem megvédeni Vona Gábort, igazándiból nem is akarom, csak egy jelenségre hívnám fel a figyelmét.


Egy magát mindig indulatosan őszintének mutató újságíró sem kerülheti meg a fizika törvényeit. Szerencsére! Most egy megfontolatlan szög kilyukasztott egy nyílt levélnek álcázott zsákot, amiből elfolyt az eddigi tevékenysége hátterét elfedő kaki. Emiatt a radikális cikkei iránti általános érdeklődésnek egyszer és mindenkorra vége lett. Vége, mint annak a szimpátiának, amiből sokáig profitált és sokáig jól megélt. Akárcsak kenyéradó gazdái, előbb a Magyar Nemzet, majd a Magyar Hírlap újság, amelyeket eddig szépecskén vásárolgattunk itt sokan a nemzeti jobb és radikális oldalon, mert szerettük szókimondását. Hogy így látszólag minden előzmény nélkül elszólta magát, annak ugye oka van? Idáig a Fidesz szándékoltan kerülte a Jobbik jelenséget, nem beszélt sokat Vonáékról, de mára már nagy gondba vannak. Túl sokan támogatják őket a kopogtatócédulákkal, pedig a titkolt tervekhez mindenáron kell az annyiszor cáfolt kétharmados győzelem. A múlt héten viszonylag finoman elkezdte a támadásokat az írószövetségben (bunkóságát félretéve) Kövér Laca. De mivel ez már kevésnek tűnt, jöjjön szokásos elsöprő érveivel a Bayer.

Aki írt is sürgősen - igaz Zsolt? Puff bele a közepébe, a Magyar Hírlapban -Vona Gábornak. Ugyanis ebből a kis legutóbb megjelent dolgozatból immár világosan kitűnik, hogy ezeknek a harcos véleményeknek csak egy a célja, tolni a Fidesz szekerét. No meg szőrmentén Széles Gáborét, aki miniszter akar lenni, de nagyon. Ez még nem is lenne baj. A baj ott kezdődik, ha a megmondó emberek és a pártot segítő újságírók előre megfontoltan kábítják a népet, akkor mit várjunk a gazdáiktól? Ha Bayer Zsoltnak és társainak most legnagyobb gondja a Jobbik, Vona, Pörzse és a többiek, akkor kérem, itt nagy bajok vannak. Ha a fene nagy garral meghirdetett elszámoltatás majd eltocsikolják, csak a Zuschlag-szintű vezetőket érinti a piti százmilliókkal, akkor ugyanott tartunk, mintha bele sem kezdtünk volna. Ha nem lesz politikai elszámoltatás - mégpedig gyanítom, hogy nem lesz -, akkor a fölöslegesen felvett, majd ellopott hitelek ezermilliárdjait majd megint a nép fizeti vissza százszoros kamattal. Mert úgy néz ki Varga Mihály szombat esti Echo TV-ben tett nyilatkozata után, hogy a Fidesz vezetőinek hajlandósága sincs, hogy adósságrendezésről tárgyaljon az IMF-fel.
Minden jel erre mutat, hiszen április 1-től életbe lép az a szocialisták által kitalált titoktörvény, amit a Fidesz frakció is támogatott. Ezután az új kormányt sem zaklathatják holmi kényelmetlen kérdésekkel az elszámoltatásról, az adósságrendezésről meg az IMF-ről, az MSZP csúcspolitikusainak világrengető disznóságai meg örökre elbújhatnak a titkosított akták mélyén. Slussz-passz mindenki jól járt! Csak a pleps nem, akik eddig naivan támogatták a Magyar Nemzetet, a Magyar Hírlapot, mert megvásárolták, mert hittek Bayer Zsoltnak.

Hogy a nép beledöglik, az már kit érdekel, a lé már megvan, igaz Zsolt? Csak az a bizonyos szög Zsolt, az ne lenne. Túlzottan alábecsülte az egyszerű olvasókat (a sok hülye mindent elhisz), most azonban túlságosan büdös a szaga annak, ami most ebből a levélből kifolyt. A fizika törvényeit általában nem lehet megváltoztatni, bár esetünkben a velünk megetetni szánt záptojás orrfacsaró bűze nem csak a tojásból árad, ugye Zsolt?

Cságoly Péterfia Béla

Polgár Info

Kapcsolódó cikkek:

» Fidesz-KDNP, Jobbik: erõsíteni kell az ezeréves megyéket!
» Medián: A fiatalok a Jobbikra szavaznak
» Bayer Zsolt levele Vona Gábornak
» Onody Gyula : A Jobbiknak javaslom...
Dátum: 2010. March 01. Monday, 00:05 Szerző: polgarinfo
 
 
Kapcsolódó linkek
· Cikk keresés: Publicisztika
· Írta: polgarinfo


A legolvasottabb cikk ebben a rovatban: Publicisztika:
Gazdasági válság


 
Cikk értékelése
Átlagolt érték: 4.24
Szavazat: 29


Értékeld ezt a cikket:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz 
Beállítások

 Nyomtatható változat  Nyomtatható változat

 Küldd el levélben!  Küldd el levélben!


Minden megjegyzés a szerzők tulajdona. A megjegyzések tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
News ©

RSS 2.0 NewsRSS 2.0 ForumsRSS 2.0 DownloadsRSS 2.0 Links
websas.hu

Az oldalon található cikkek szabadon felhasználhatók a forrás megjelölésével és a hivatkozott link csatolásával © 2007 Polgár Info.Wolf Studio