FIGYELEM!!!
NyitólapPolgár Info portálok helye országszerteHelyi, országos hírekBelépésRegisztrációFórum
 
Bemutatkozás
· A Polgár Info
· Országos lista
· Partnereink
· Média partnereink
· Támogatóink
· Kapcsolat, Impresszum
· Jelentkezés
· Hirdetési ajánlat
· Civil kezdeményezések

 
Hírek
 · Civil kurázsi
 · Belföld
 · Külföld
 · Kultúra
 · Szabadidő
 · Tudomány
 · Hagyományok
 · Publicisztika
 · Életmód
 · Magazin
 · Természet
 · Krónika

 
Menük
· Főoldal
· Ajánlj minket!
· Flash_Player
· GYIK
· Hírek archívuma
· Hírküldés
· História
· Keresés
· Letöltések
· Magyar termék
· Naplók/Blogok
· Olvasóink web ajánlata
· Országos Polgár Info
· Petíciók
· Radio
· Rovatok
· Sakk
· Statisztikák
· Szavazások
· Személyes üzenetek
· Top 10
· TV
· Visszajelzés

 
Keresés itt 
Közép-Európai Civil Kutató Intézet
 

 
Hírfal
 

 
Magyar Közéleti Szemle hírei

 
Vélemény: LMP - Liberális Munkapárt
Belföld
Ha valaki azt gondolja, Gyurcsányi feladta a politikai harcot, nagyot téved. Csupán csak az történt, hogy rájött, a nyílt színi gyomrozásból nem jöhet jól ki hazug, szélhámos múltja (... jelene és jövője) miatt.


A baloldali liberális pártok átlényegülése

Ha valaki azt gondolja, Gyurcsányi feladta a politikai harcot, nagyot téved. Csupán csak az történt, hogy rájött, a nyílt színi gyomrozásból nem jöhet jól ki hazug, szélhámos múltja (... jelene és jövője) miatt.

Mára még a sokat látott politikai támogatói is elfordultak tőle. No nem azért, mert tönketette az országot, sokkal inkább azért, mert nincs már abban a helyzetben, hogy koncot dobhasson nekik.

Emlékezzünk csak hihetetlennek tűnő kalandjaira a megtalált kislányról, Medgyesi leváltásának történetére, miniszterelnökké választására, majd távozásának körülményeire! Mindebből nem az látszik, hogy bűneit megbánva elfordult a politikától, és visszavonul.
Jelenleg - az Apró-klán támogatásával  - a háttérben szövögeti nagyratörő álmait. Legalább olyan helyzetet akar teremteni, hogy Őt magát, és csahosait ne lehessen felelősségre vonni bűneik miatt

Az EP választás - látszólag - emberesen pofon suhintotta az MSZP-t, és az SZDSZ-t.
Csakhogy..
Lehet, hogy csak nekem tűnt fel Lendvai Ildikó kiváló produkciója, amint zavarodottságot színlelve kifejtette kissé ellentmondásosra sikeredett véleményét (rágódjon csak rajta a közvélemény): - "Az EP választás eredménye megmutatta, hogy az emberek támogatják a Bajnai-kúrmány reformjait..." De mitől is lett volna Lendvai "botox" Ildikó zavarban, hiszen a közvéleménykutatók előre jelezték az MSZP bukását?
És mi történt az SZDSZ háza táján a választás után? Eőrsi Matyi szerint: - "A választók azt üzenték, nincs már ránk szükség"
Eddig foggal-körömmel ragaszkodtak a hatalomhoz, a székekhez, a pozíciókhoz, pedig számos előjel mutatta távozásuk szükségességét. És most hirtelen megvilágosodtak!? Önként, dalolva lemondanak, vagy agonizálnak még egy kicsit?


Már majdnem bedőltem!

A módszerváltás óta van folyamatosan az az érzésem, hogy egy megírt forgatókönyv szerint folynak a dolgok kis hazánkban.
Kik írták a forgatókönyvet? Akik a kádár-érában hatalmon voltak. És most kik is vannak hatalmon? Ugyanazok. Joggal merül fel a kérdés: - Leszoktak az írogatásról? Dehogy. Most is írják a forgatókönyveket. A történéseknek most is ők a rendezői és aktorai egyaránt, csakhogy erre majd 20 év múlva fogunk rájönni.....
Az MDF esete a Szépkorúakkal, és a Bokrossal már elcsépelt ügy. Itt van helyette a Hit gyülekezete, ami az SZDSZ-hez kötődött eddig...
Van azonban a porondon egy újabb szereplő is, mely előzmények nélkül tört be a köztudatba, és még az SZDSZ-nél is többet ért el, ez pedig az LMP.
A kommunisták és utódaik, és a liberális kozmopoliták előszeretettel kódolják (hazudják) szlogenjeiket, jelképeiket éppúgy, mint neveiket.
Mert mitől is szocialista az a párt, amelyik Gurmai Zita szerint (is) neoliberális gazdaságpolitikát folytat? Vagy mitől is szabad és demokrata az, aki a nemi másságot elfogadja, de a nemzeti másságot - pontosabban a magyar nemzeti önazonosságot Magyarországon - nem???

Miközben látszólag szétszéled az MSZP, és az SZDSZ, aközben egy régi-új párt tud létre jönni a centrum vákumában Lehet Más a Politika (LMP) néven.

Gyurcsány kigondolta: Lehet Más a Politika! Ez pedig nem bíztatja az elkeseredetteket, hanem fenyegeti...
LMP........ - Liberális Munkapárt az izraeli Munkapárt mintájára..?
Egy újabb vészterhes hazugság a még megmaradt bizonytalan szavazók, és a magyar közélet számára.


Valóban lehet más a politika

Ha még oly hihetetlenül is hangzik, lehet más a politika. És lesz is, ha rajtunk múlik! Lehet más, ha a politikusok mentelmi jogát megszűntetik, visszahívhatók, és bűntethetők lesznek. Lehet más, ha a szavahihetőség válik ismét követendő mintának, ha jelképeinket, és történelmünket nem hazudják el, ha azok a hazugok, akik az elmúlt 20 évben tönkre tették az országot rács mögé kerülnek.
Ettől retteg a jelenlegi baloldalnak csúfolt képződmény, és ezért követ el mindent, hogy a Fidesznek ne lehessen meg a kétharmados győzelme, ami az alkotmánymódosításhoz elengedhetetlen...

knocker

Kapcsolódó cikkek:

» Az MPSZ üdvözli a magyar jobboldal gyõzelmét
Dátum: 2009. June 12. Friday, 18:40 Szerző: knocker
 
 
Cikkhez kapcsolódó szavazás
Ön szerint kik támogatják anyagilag az LMP-t?

MSZP
SZDSZ
MSZP-SZDSZ


[ Eredmények | Szavazások ]

Szavazat: 16
Megjegyzés: 4

 
Kapcsolódó linkek
· Kapcsolódó cikkek:
· Cikk keresés: Belföld
· Írta: knocker


A legolvasottabb cikk ebben a rovatban: Belföld:
Adósok listája


 
Cikk értékelése
Átlagolt érték: 2.6
Szavazat: 5


Értékeld ezt a cikket:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz 
Beállítások

 Nyomtatható változat  Nyomtatható változat

 Küldd el levélben!  Küldd el levélben!


Kapcsolódó rovatok

Publicisztika

Minden megjegyzés a szerzők tulajdona. A megjegyzések tartalmáért felelősséget nem vállalunk.

RSS 2.0 NewsRSS 2.0 ForumsRSS 2.0 DownloadsRSS 2.0 Links
websas.hu

Az oldalon található cikkek szabadon felhasználhatók a forrás megjelölésével és a hivatkozott link csatolásával © 2007 Polgár Info.Wolf Studio