FIGYELEM!!!
NyitólapPolgár Info portálok helye országszerteHelyi, országos hírekBelépésRegisztrációFórum
 
Bemutatkozás
· A Polgár Info
· Országos lista
· Partnereink
· Média partnereink
· Támogatóink
· Kapcsolat, Impresszum
· Jelentkezés
· Hirdetési ajánlat
· Civil kezdeményezések

 
Hírek
 · Civil kurázsi
 · Belföld
 · Külföld
 · Kultúra
 · Szabadidő
 · Tudomány
 · Hagyományok
 · Publicisztika
 · Életmód
 · Magazin
 · Természet
 · Krónika

 
Menük
· Főoldal
· Ajánlj minket!
· Flash_Player
· GYIK
· Hírek archívuma
· Hírküldés
· História
· Keresés
· Letöltések
· Magyar termék
· Naplók/Blogok
· Olvasóink web ajánlata
· Országos Polgár Info
· Petíciók
· Radio
· Rovatok
· Sakk
· Statisztikák
· Szavazások
· Személyes üzenetek
· Top 10
· TV
· Visszajelzés

 
Keresés itt 
Közép-Európai Civil Kutató Intézet
 

 
Hírfal
 

 
Magyar Közéleti Szemle hírei
A webhely tartalom szolgáltatása jelenleg nem működik.
 
Polgári sarok: Neked elment az eszed Viktor!
Publicisztika
Az utóbbi hat év lázas ellenzéki semmittevése úgy látom megártott Neked. Ha köztünk élnél, látnád, igenis van cigánybűnözés! Nem lehet mindenkinek megfelelni, vedd már észre, hát ezért írok Neked így tegezve, ahogy az apa magyaráz folyamatosan hülyülő fiának.


Viktor! Hol élsz te? Nem kell messze menned csak a „nyóckerbe,” a Magdolna utca környékére. Prostik, dílerek, tolvajok, rablók: szinte mind oláhcigány. De utazz le Borsodba, Nógrádba vagy az Ormánságba. Az utak mentén lányok árulják magukat. Egész falvak élnek a bűnözésből a falopástól a betörésig, az idős emberek kifosztásától a megölésükig. Kik ők? Cigányok! Mennyi embert kell még megölniük, hány kislányt és kisfiút megrontaniuk, hogy végre megértsd. Itt nálunk igenis tömeges cigánybűnözés van. Hát mit gondolsz, honnan van az árubőség a „lomizó” cigányok nagy részénél láncfűrésztől a festményig? Megmondom neked: főleg betörésből. Hát mit gondolsz, hogy egyes színtiszta cigány falvak romos házai között miből épült a gusztustalanlila palota, ahonnan pöffeszkedve jönnek ki ordibáló cigány tulajdonosai. Megmondom neked: saját fajtájuk kifosztásából, uzsorázásból, orgazdaságból, leányfuttatásból, színesfémlopásból és falopásból. Kérdezted már meg miből járnak drága terepjárókkal, és mennyit adóznak?

De kérdezd meg a frakciódba tartozó cigányokat, cigánymuzsikusokat, hogy ők félnek-e. Hát persze, hogy félnek, akárcsak a Homokhátság elhagyott tanyáin élő öregek, a hevesi falvak magányos idősei, akiktől az utolsó uborkát is ellopják, akik pici nyugdíjukból élnének, de nem lehet, mert te önmagadnak is hazudsz fiam. Nyugdíjas magyarok nem fenyegetik a polgármestert „pénzikéért, segélyikéért”, Ők nem kuncsorálnak, követelnek, hanem még magárahagyatottan is dolgoznak a szegény, de becsületes életért. De ha nem lopják el terményeiket, akkor lassan eladni sem tudják, mert az általad istenített uniós jogszabályok megtiltják, a „magyar” hatóságok zaklatják. Nézd meg a cigány falvakban, hány ember műveli a kertjét? Nézd meg a cigányfalvakat, minden nyomoruk dacára tele a kocsma és a dolgozó emberek adójából fizetnek a játékgépekbe. Menj el óvodákba és iskolákba, ahol cigányok csoportosan zaklatják, verik a pedagógusokat. Menj el a bíróságokra, hogy mennyi cigány vádlott van az erőszakos bűnelkövetők között. Menj be és nézz körül a börtönökbe. A magyar emberek egyre jobban félnek és igazságért kiáltanak. A megoldás egyszerű: vasszigorral a bűnöző cigányok ellen, politika és korrupciómentes hatóságokat, kérlelhetetlen és eredményes rendőrséget, csendőrséget, ügyészséget, bíróságokat és vissza kell hozni a halálbüntetést.

Legyen már annyi bátorságod és nézz szembe a tényekkel. Döntsd el végre, hogy kinek az oldalán állsz Orbán Viktor!

Cságoly Péterfia Béla

Polgár Info

Dátum: 2009. February 12. Thursday, 21:05 Szerző: polgarinfo
 
 
Kapcsolódó linkek
· Cikk keresés: Publicisztika
· Írta: polgarinfo


A legolvasottabb cikk ebben a rovatban: Publicisztika:
Gazdasági válság


 
Cikk értékelése
Átlagolt érték: 4
Szavazat: 30


Értékeld ezt a cikket:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz 
Beállítások

 Nyomtatható változat  Nyomtatható változat

 Küldd el levélben!  Küldd el levélben!


Minden megjegyzés a szerzők tulajdona. A megjegyzések tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
News ©

RSS 2.0 NewsRSS 2.0 ForumsRSS 2.0 DownloadsRSS 2.0 Links
websas.hu

Az oldalon található cikkek szabadon felhasználhatók a forrás megjelölésével és a hivatkozott link csatolásával © 2007 Polgár Info.Wolf Studio