FIGYELEM!!!
NyitólapPolgár Info portálok helye országszerteHelyi, országos hírekBelépésRegisztrációFórum
 
Bemutatkozás
· A Polgár Info
· Országos lista
· Partnereink
· Média partnereink
· Támogatóink
· Kapcsolat, Impresszum
· Jelentkezés
· Hirdetési ajánlat
· Civil kezdeményezések

 
Hírek
 · Civil kurázsi
 · Belföld
 · Külföld
 · Kultúra
 · Szabadidő
 · Tudomány
 · Hagyományok
 · Publicisztika
 · Életmód
 · Magazin
 · Természet
 · Krónika

 
Menük
· Főoldal
· Ajánlj minket!
· Flash_Player
· GYIK
· Hírek archívuma
· Hírküldés
· História
· Keresés
· Letöltések
· Magyar termék
· Naplók/Blogok
· Olvasóink web ajánlata
· Országos Polgár Info
· Petíciók
· Radio
· Rovatok
· Sakk
· Statisztikák
· Szavazások
· Személyes üzenetek
· Top 10
· TV
· Visszajelzés

 
Keresés itt 
Közép-Európai Civil Kutató Intézet
 

 
Hírfal
 

 
Magyar Közéleti Szemle hírei
A webhely tartalom szolgáltatása jelenleg nem működik.
 
Politika: Ellenzéki pártok megkérdõjelezik a visszaküldött ívek számát, a Fidesz szerint az ellenzék összehangoltan támad
Belföld
Több ellenzéki párt is megkérdőjelezte a nemzeti konzultáció során visszaküldött ívek számáról szóló kormányzati tájékoztatást szombati közleményében. A Fidesz szerint az ellenzék összehangoltan támad, mert meg akarja akadályozni, hogy az emberek elmondják véleményüket a bevándorlók betelepítéséről.


A Jobbik szombati, az MTI-nek küldött közleménye szerint "a Fidesz lebukott: sokadjára derült ki, hogy a nemzeti konzultációra kamu nevekkel, kamu adatokkal mindenki annyiszor válaszolhat elektronikusan, ahányszor csak akar". Azt írták, hogy míg a kormány majdnem kétmillió visszaküldött konzultációs ívről beszél, az azzal foglalkozó ügyintéző egymillióról se tud.
Szerintük a kabinet "nem létező személyekkel folytat konzultációt egy olyan tervről, amiről épp csak a szakszolgálatok nem tudnak".
Az ellenzéki párt teljes kudarcnak tartja a konzultációt, és úgy vélekedik, érthető, miért nyúl a Fidesz "egyre aljasabb és szánalmasabb eszközökhöz" a Jobbik elleni harcában. "Értjük azt is, hogy Orbán Viktor elől - mint a diktátorok elől általában - el kell titkolni a valós adatokat, nehogy a várható dühroham fejeket követeljen, de még a miniszterelnöknek is el kell fogadnia: a népet becsapni nem lehet, hülyének nézni meg szigorúan tilos" - olvasható a Jobbik közleményében.
Az LMP rövid közleményében úgy vélekedett, hogy a kormány "az elcsalt +konzultációval+ nem csak azokat sérti vérig, akik visszaküldték az íveket: hazudozásával minden magyart hülyének néz".
Szigetvári Viktor, az Együtt választmányának elnöke, az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében arról tájékoztatott, hogy közérdekű adatigényléssel fordul a Miniszterelnökséghez, a Magyar Postához és a Belügyminisztériumhoz annak érdekében, hogy megtudja, egészen pontosan hány darab nemzeti konzultációs válaszborítékot adtak postára a magyar állampolgárok a jelenleg folyó nemzeti konzultáció során. Szerinte "nagy valószínűséggel hazudik a kormányzati propagandagépezet a visszaküldött konzultációs ívek számáról".
A Fidesz úgy reagált közleményben az MTI-nek, hogy az ellenzéki pártok összehangolt támadást indítottak a nemzeti konzultáció ellen, mert meg akarják akadályozni, hogy a magyarok elmondják a véleményüket a migránsok betelepítési tervéről.
"Ugyanaz az ellenzék próbálja most ellehetetleníteni a nemzeti konzultációt, amely korábban még a bevándorlást és a kötelező kvótát is letagadta, hogy aztán megszavazza azt az Európai Parlamentben. Az ellenzék felháborító akciói és nyilatkozatai csak újabb ok arra, hogy a magyarok hallassák a hangjukat és elmondják a véleményüket a Soros-tervről" - közölte a kormánypárt.
 
Polgár Info/MTI 

Kapcsolódó cikkek:

» Nemzeti konzultáció - A határidõ meghosszabbítását kéri a Fidesz
» Nemzeti konzultáció - Rekordot döntött a kitöltések száma
Dátum: 2017. November 25. Saturday, 17:43 Szerző: polgarinfo
 
 
Kapcsolódó linkek
· Kapcsolódó cikkek:
· Cikk keresés: Belföld
· Írta: polgarinfo


A legolvasottabb cikk ebben a rovatban: Belföld:
Adósok listája


 
Cikk értékelése
Átlagolt érték: 0
Szavazat: 0

Értékeld ezt a cikket:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz 
Beállítások

 Nyomtatható változat  Nyomtatható változat

 Küldd el levélben!  Küldd el levélben!


Minden megjegyzés a szerzők tulajdona. A megjegyzések tartalmáért felelősséget nem vállalunk.

RSS 2.0 NewsRSS 2.0 ForumsRSS 2.0 DownloadsRSS 2.0 Links
websas.hu

Az oldalon található cikkek szabadon felhasználhatók a forrás megjelölésével és a hivatkozott link csatolásával © 2007 Polgár Info.Wolf Studio